Varukorg Logga ut

Om oss

Scandinavianeyes glasögon på nätet i nio år
ScandinavianEyes firar nio år på nätet!

Det är inte lätt att välja rätt glasögon...

Vem skall man tro på? Är alla glasögon lika? Kan det vara så att bara priset som skiljer?

Scandinavianeyes.se är optikbutiken på nätet med kunnande erfarenhet och brett utbud inte bara det enklaste lösningarna.

Det finns glasögon i en mängd olika prisklasser och dom är alla olika bra.

Du väljer själv vilken nivå du är intresserad av, prisbilliga om du i första hand är intresserad av något som håller fast glasen, en mellanprisnivå om du är intresserad av komfort och lite stil, söker du det som utmanar och är intresserad av att ligga i framkant av utvecklingen när det gäller glas och ytbehandlingar så väljer du avancerade produkter.

Vår målsättning är att alltid erbjuda dom bästa produkterna i sin prisklass. Här hittar du allt från billiga enkla glasögon till marknadens exklusivaste behandlingar och glas.

Vi har egen produktion av glasögon och arbetar fortlöpande med att skapa nya och smartare lösningar för hur glasögon tillverkas och designas. Kännetecknade är att presentera snygg skandinavisk design med betoning på ett hållbart samhälle där vi drar vårt strå till stacken genom att använda mer återvunna alternativt hållbara material.

Egen produktion och en internetsite har visat sig vara en lyckad kombination med personlig service och tillgänglighet dygnet runt.

Företagsadress och firmauppgifter

Scandinavianeyes.se
Övägen 31
904 22 UMEÅ
Sverige

Besöksadress: Övägen 31
Organisationsnummer: 670204-8510
VAT: SE670204851001
Firmanamn: Scandinavianeyes.se

Styrelsens säte är i UMEÅ.

Miljöpolicy

Finns möjligheten att rädda ett träd så gör vi det! Vårt miljötänk finns i allt från inköpen, där vi försöker välja miljövänliga material och tillverkningsmetoder i högsta möjliga mån, till leveranserna, lagerhållningen och konceptet. Ibland kanske du får din beställning skickad i en ”gammal kartong” och vi hoppas att detta är OK för det betyder att vi återanvänder kartongerna som vi själva fått leverans i eller tidigare skickat ut ett hemlån eller två och på detta sätt förhoppningsvis räddar ett träd!

När du shoppar på nätet gör du en insats för miljön genom att dina resor till och från butikerna minskar. Vi väljer själva att resa så lite som möjligt och då med kollektiva färdmedel.

Våra transporter till och från postterminalen går till största del med cykel. Vi köper vindkraftsel och sopsorterar, många bäckar små... vi har bara en planet och du kan också göra en liten insats för att minska belastningen av vår planet. Vi kommer under hösten att fylla vårt sortiment med ekologiskt snällare produkter. Leta efter denna symbolen när du shoppar. Träd för en bättre framtid.

Your browser doesn't support canvas.